Aliens: Fireteam Elite’s Seizoen 4: Prestige is nu beschikbaar

Cold Iron Studios en Focus Entertainment laten ons via mail weten dat Aliens: Fireteam Elite’s Seizoen 4: Prestige nu beschikbaar is op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC. Goed nieuws dus voor de fans van deze actievolle coöp shooter.

Na de release van Season 3: Lancer in april, brengt Prestige een groot aantal nieuwe toevoegingen die gratis zijn voor alle spelers, met als kers o pde taart de introductie van crossplay-ondersteuning tussen PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Seizoen 4 komt ook met het nieuwe speltype “Restock Turrets”, waarin spelers het moeten opnemen tegen maximaal 50 golven Xenomorphs en het herladen van Sentry Guns terwijl ze vijanden uitschakelen.

Spelers krijgen ook een verzameling nieuwe aanpassingsitems, waaronder Prestige Kit skins, wapens, hoofdaccessoires, kleurstellingen, decals en meer!

Daarnaast krijgen bezitters van de Deluxe Edition of Endeavor Pass het Frontier Freelancer Pack, met nog meer cosmetica om hun Marines te personaliseren.

Het Frontier Freelancer Pack bevat de volgende content:

  • 18 nieuwe cosmetische items, waaronder character skins, hoofdaccessoires, en kleuren en decals om wapens aan te passen
  • 4 nieuwe Emotes voor interactie binnen Fireteams
  • 3 willekeurige uitdagingskaarten
  • 3 willekeurige verbruiksartikelen
  • Een bonusbundel met Requisition Credits en Rep Scrip

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)