Speler speelt Stray uit zonder schade te krijgen van Zurks

Op het eerste zicht lijkt Stray een schattige game, wat het ook is trouwens. Toch zijn er bepaalde momenten dat je als een kat in paniek die rotte metaal- en katvretende Zurks al zigzaggend moet zien te ontwijken.

Een oude bekende genaamd Hayate Bahadori, weet u wel die YouTuber dat alle Assassin’s Creed games zonder schade te krijgen wist uit te spelen, flikt het deze keer met de populairste kat van de gamewereld in Stray.

Net zoals bij alle games die Hayate probeert uit te spelen zonder een druppel virtueel bloed te verliezen gingen hier ook weer uren voorbereiding aan vooraf. Hij zocht alles uit en perfectioneerde zijn route(s) om tijdens de momenten van de waarheid te ontkomen en te zorgen dat er geen Zurk het lijf van de kat vastklampte.

Om precies te zijn kostte het hem 20 uren aan voorbereiding, wat niks is vergeleken met zijn Assassin’s Creed-reeks. Een kleine tip van de YouTuber: snel bewegen van links naar rechts op het juiste moment zou je al een groot stuk moeten helpen.

Ik ben in ieder geval benieuwd op welke volgende game hij zal zwoegen en zweten om het zonder schrammen of bulten tot een goed einde te brengen.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”