fbpx

Star Wars: Knights of the Old Republic remake is voor onbepaalde tijd uitgesteld

Als er al eens wat slecht nieuws te melden valt, dan is dit er wel eentje die kan tellen denk ik dan. Hier komt ie: Star Wars: Knights of the Old Republic remake is voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Dat is toch het geval als we Bloomberg mogen geloven. Vorig jaar kondigde Sony aan dat Aspyr Media een remake zou maken van BioWares iconische Star Wars RPG. De ontwikkeling verliep op rolletjes en alles zag er goed uit. Maar vandaag valt dus als een donderslag bij heldere hemel het nieuws dat de game is uitgesteld, niet zomaar uitgesteld, maar zelfs voor onbepaalde tijd…

De reden waarom is nogal onduidelijk. Volgens sommigen zou het te maken hebben met de (te) hoge kosten om de remake in mekaar te boksen, anderen houden het dan weer op een veel te lange ontwikkeltijd (en dus ook pas een release in 2025).

Er is echter nog wat hoop want volgens sommige Aspyr-teamleden zou Saber Interactive, dat het werk voor het project heeft uitbesteed, het nu kunnen overnemen.

Maar het ziet er dus naar uit dat de Force niet al te strong is in dit project, jammer genoeg…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: