Locaties staan centraal in nieuwe Destroy All Humans! 2-trailer

Destroy All Humans 2 Reprobed

Hoeilaart, Melsele, Temse, Beveren, Burcht, Gullegem, Aarschot, Wetteren, Borgerhout of Antwerpen, het zijn maar een paar locaties waarvan we zeker weten dat ze niet in Destroy All Humans! 2 zitten. Welke locaties dan wel geterroriseerd zullen worden door Crypto? Dat zie je in onderstaande trailer.

De nieuwe trailer voor Destroy All Humans! 2 – Reprobed toont een verscheidenheid aan locaties voor spelers om te verkennen, slopen, vernielen, afbreken, vernietigen…. Laat een pad van chaos achter waar je ook gaat. Misschien een wolkenkrabber in Bay City, die mooie brug in Albion, of het hoofdkwartier van de KGB – wat wordt je volgende doelwit?

Bezoek Bay City, Albion, Tunguska, Takoshima en Solaris om wraak te nemen en die vervelende menselijke nederzettingen op te eisen in naam van het Furon Keizerrijk.

Destroy All Humans! 2 – Reprobed komt uit op 30 augustus 2022 voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series S/X.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)