EA sluit online servers van enkele games af

EA-Will-Shut-Down-the-Servers-of-4-Games

Drie Xbox 360 Command & Conquer games zullen binnenkort hun online functionaliteit verliezen, evenals Mercenaries 2: World in Flames.

EA sopt met de ondersteuning van online servers voor een aantal oudere online games, waaronder Command & Conquer 3: Tiberium Wars en de uitbreiding Kane’s Wrath, Command & Conquer: Red Alert 3, en Mercenaries 2: World in Flames. De servers worden offline gehaald op 9 november. TrueAchievements meldt dat hierdoor fans slechts een paar maanden de tijd hebben om de games opnieuw online te spelen en een aantal online-only achievements te verdienen.

Alle games waarvan de servers worden gesloten zijn Xbox 360 titels uit 2007 of 2008, waardoor ze bijna 15 jaar online functionaliteit hadden. De Command & Conquer titels zijn nog steeds beschikbaar in de Xbox Store en zijn een paar jaar geleden backwards compatible gemaakt.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.