fbpx

Seizoen 1 van MultiVersus gestart

Enkele dagen geleden brachten we jullie op de hoogte dat er een patch werd uitgebracht, voor het eerste seizoen van MultiVersus. Voorlopig zit de game nog steeds in beta-fase, maar het allereerste seizoen van deze game is zonder twijfel gestart.

Bij de start van Multiversus had je al de mogelijkheid om te spelen voor rewards via een pre-season battle pass. Deze had maximaal vijftien levels. Voor het eerste seizoen hebben ze de levelcap naar vijftig opgetrokken. Je hebt ook voldoende tijd om alle rewards te claimen, want de battle pass loopt tot en met 15 november 2022. Wie de battle pass wil kopen zal € 9,99 moeten ophoesten. Hiermee koop je de in-game munteenheid Gleamium aan.

Tot hiertoe kan je al met 17 personages spelen, indien vrijgespeeld via gold dat je verdient door wedstrijden te spelen en te stijgen in level. In het eerste seizoen gaan er tot hiertoe vier personages bijkomen. Op 23 augustus maakt Morty zijn opwachting en later komen Rick, Black Adam en Stripe (The Gremlins) het aantal vergroten. Ik veronderstel dat deze nieuwe personages toegevoegd worden aan het roster, en je ze dan later kan kopen.

Je zal een boel cosmetische shizzle kunnen vrijspelen. Zo zijn er variants (skins), stickers, taunts en banners die je in je collectie kan verzamelen. Door dagelijkse en wekelijkse opdrachten uit te voeren, zal je de progressie van je battle pass kunnen versnellen. Er zit ook nog een shop, arcade mode en ranked mode in de pijplijn. Wanneer deze gaan uitkomen is nog niet zeker.

Binnenkort mag je ook de review van de game verwachten op onze website.

MultiVersus is reeds beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. Nintendo Switch spelers vallen tot hiertoe helaas uit de map.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d