Patch voor het eerste seizoen van MultiVersus verschijnt vandaag

MultiVersus is ondertussen al een maand te spelen in zowel closed als open beta. De game is free-to-play en kan op enorm veel succes rekenen tijdens deze periode. De ontwikkelaar ‘Player First Games’ is dan ook vlijtig bezig om de game up-to-date te houden, zodat de game optimaal kan draaien wanneer seizoen 1 van start gaat.

De patch voor het eerste seizoen van MultiVersus kan vanaf vandaag 15 augustus om 19:00 uur gedownload worden. Tony Hugh is de game regisseur van MultiVersus en hij maakte dit nieuws bekend via Twitter.

In de patch zullen enkele figuren zoals Bugs Bunny, Iron Giant en Finn mogen genieten van een onderhoudsbeurt. Alhoewel genieten het foute woord is, want ze zullen minder krachtig gemaakt worden. Batman zal dan weer verlost worden van een vervelende grapple bug. Wie graag alles tot in detail leest, kan hier terecht voor de patch notes.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.