Thymesia verschijnt ook op Nintendo Switch via Cloud Steaming

Thymesia

Er zijn enkele crewleden die reikhalzend uitkijken naar Thymesia, ik kijk naar hou High_LordWolnir. Hij is ondertussen druk bezig met de review, maar vandaag raakte bekend dat de game ook naar Nintendo Switch komt.

Dat is op zich verrassend, want de Switch is verre van in staat om de grafische pracht weer te geven. Daarom dat uitgever Team 17 ervoor gekozen heeft om de game uit te brengen als Cloud Streaming.

Dit wil zeggen dat je ten alle tijde verbonden moet zijn met het internet om Thymesia op je Switch te kunnen spelen. Of dat een goed idee is laat ik echter in het midden. Want het verleden heeft al uitgewezen dat dit niet meteen de beste manier is om een game te ervaren.

Thymesia verschijnt op 18 augustus naast pc, PlayStation- en Xbox-consoles dus ook op Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.