Pragalicious Podcast #038 | Een gecancelde Batgirl, straffe F1 Manager en nostalgie met LA Noire

In deze 38e episode rouwen Lazlo, Kevin en RoMa om het gecancelde Batgirl. Ze bespreken ook het potentieel van F1 Manager 2022 en de mogelijke niet zo legale praktijken van Sony. In de rubriek Game Over mijmeren ze over het L.A. Noire.

Verder praten ze over grasmachines, nachtmerries in FIFA, ergernissen in de Snyderverse en een Waaslandse schaamhaarverzamelaar.


Stuur ons je vragen, dilemma’s en opmerkingen via podcast@pragalicious.com.  • 01:04 – Geeft Sony geld aan developers om hun games niét op Xbox Game Pass te brengen
  • 05:44 – F1 Manager 2022 gebruikt echte gesprekken van coureurs om in-game audio te optimaliseren
  • 10:43 – FIFA 23 toont nieuwe gameplay en career mode: eindelijk vernieuwing of toch niet?
  • 13:00 – Adil en Billal blijven verweesd achter: Batgirl is gecanceld. Kan de crew begrijpen waarom en wat denken zij ervan? Welke andere film- en game cancellations braken hun harten?
  • 29:05 – Game Over: De crew praat over L.A. Noire: de topper van Rockstar die nooit een vervolg kreeg. Wat zijn hun herinneringen aan deze game? Hoe is de reeks (zeer snel) aan z’n einde gekomen en waarom?
  • 38:17 De suggesties van het huis

Je kan de podcast beluisteren via volgende kanalen:

➤ Spotify
YouTube
Google Podcasts
➤ Apple Podcasts
➤ Soundcloud
➤ TuneIn

Abonneer je en krijg meteen een melding wanneer nieuwe afleveringen online staan!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.