Fornite volledig in het teken van Dragon Ball

Vorige week werd er door Epic Games nog serieus naar gehint, maar vanaf vandaag is het dan toch officieel: Fortnite staat volledig in het teken van Dragon Ball.

Voor de duidelijkheid: er zijn op dit moment nog geen gratis skins te verdienen. Nee, je moet je zuurverdiende V-Bucks inruilen om een van de vier Dragon Ball-personages aan je collectie toe te voegen. Het gaat om Goku, Vegeta, Bulma en Beerus. Daarnaast zijn er Super Saiyan-versies van Goku en Vegeta én verschillende gliders en emotes te koop.

Als je de Battle Royale-versie speelt van de game vind je nu ook een heleboel Dragon Ball-wapens terug op het eiland. De coolste moet toch het wapen zijn waarmee je een Kamehameha-straal af schiet. Je kan ook op zoek naar Bulma op een klein eilandje aan de rand van het eiland. Zij geeft je krachtige power-ups of wapens.

Op de officiële website van Fornite vind je alle informatie in detail terug.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.