Fortnite verwelkomt deze maand Dragon Ball Z

Dragon-Ball-Fortnite-Crossover

Dragon Ball Z is de nieuwste anime-franchise die zijn opwachting maakt in Fortnite. Epic Games laat weten dat het evenement start op 16 augustus.

In een relatief vage tweet voor degenen die niet bekend zijn met Dragon Ball Z, postte het Fortnite Twitter-account een afbeelding van een gouden draak met de tagline: “Speak. Name your Wish.” De draak op de afbeelding is Shenron, een magisch wezen uit de Dragon Ball Z-serie dat de wens vervult van iedereen die alle zeven van de Dragon Balls verzamelt.

Wat de cross-over precies allemaal in petto zal hebben, is nog niet bekend. Wellicht zullen er verschillende Dragon Ball Z getinte skins naar de game komen. Intussen is ook de achtergrond van in-game lobby aangepast, daar zien we nu Kame House uit Dragon Ball Z.

Meer details zullen volgen op 16 augustus!

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.