Sony toont eerste bewegende beelden van de remake van XIII Remake

Toen XIII Remake verscheen was dat een kaakslag in het gezicht van de fans van de reeks en ook de fans van de stripboekenreeks waarop de game gebaseerd was. Het spel zag er niet uit, speelde afschuwelijk en was een schande voor elk zintuig. Terug naar af dus…

Voor Microids zat er dus niets anders op dan een groot onderhoud te regelen en het een en het ander, of mogen we gerust zeggen alles, eens te herbekijken. Sony heeft nu een trailer vrijgegeven die 3 minuten aan gameplay beelden laat zien van deze herwerkte versie.

In deze nieuwe versie kunnen we een nieuwe art direction, een betere AI en tal van technische verbeteringen verwachten. Bovendien heeft het team talrijke technische verbeteringen toegevoegd.

Tot slot heeft Tower Five de online multiplayer modus voor maximaal 13 spelers geïmplementeerd.

Deze grote update van XIII Remake komt naar PC op 13 september.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)