Warner Bros. Discovery werkt aan een plan voor de komende tien jaar aan DC-films

Dat het de laatste tijd stevig rommelt bij Warner Bros. Discovery is nog zacht uitgedrukt. Na het annuleren van de Batgirl-film, blijkt dat er nog het één en ander staat te veranderen in de plannen voor de films van DC.

Volgens The Hollywood Reporter is er bij Warner Bros. Discovery heel wat verwarring gaande op de werkvloer. Het blijkt dat David Zaslav bezig is aan een plan voor de komende tien jaar aan DC-films. Intern kan echter niet iedereen deze plannen smaken. Vooral de baas van de DC-films Walter Hamada zou zijn ongenoegen hebben geuit (ook over het annuleren van de Batgirl-film), en zelfs op punt hebben gestaan om zijn ontslag in te dienen. Na enkele gesprekken zou Hamada nog even aan boord blijven, zeker tot aan de release van Black Adam.

Hamada zou zelf ook een plan hebben uitgestippeld voor de komende jaren, maar de nieuwe bazen van Warner Bros. Discovery hebben deze zonder pardon van de tafel geveegd. Het originele plan van Hamada zou ter vervanging moeten dienen voor de verderzetting van het DCEU, na de slechte ontvangst van de Justice League film uit 2017. In vergelijking met de originele Justice League-film, vind ik de Snyder-cut versie (2021) een topper van formaat.

Een belangrijk onderdeel van zijn plan zou gaan omtrent de Crisis on Infinite Earths. Als we de storyline van de comics volgen, zou dit richting een volledige reboot gaan. Zo zouden er DCEU-films van Supergirl, The Green Lantern Corps en een zwarte Superman komen. Natuurlijk liggen al deze projecten stil.

Op deze moment is er een Supergirl-film in ontwikkeling, die een andere verhaallijn volgt. Sasha Calle speelt hierin de rol van het nichtje van Superman. Ze zou haar debuut maken als Supergirl in de aankomende The Flash-film. Toch meld RollingStone dat de Supergirl-film één van de volgende zou zijn die op de lijst-der-annulering verschijnt.

Dat er nog heel wat onduidelijkheid is omtrent de plannen van Warner Bros. Discovery , dat moet ik jullie duidelijk niet uitleggen. Er zijn nog heel wat projecten die op het punt staan bij het afval gedropt te worden. Langs een andere kant zijn er dan weer projecten die zeker groen licht krijgen, zoals het tweede seizoen van Peacemaker en het vervolg op Joker.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.