fbpx

Gastronomisch dineren met een donker randje in The Menu

The Menu

Gastronomisch dineren in een exclusief sterrenrestaurant staat op mijn bucket list. Maar dan moet ik eerst toch wel even wat centen bijeen sparen. Al hoeft het ook niet zo exclusief, en luguber te zijn als in The Menu.

In deze nieuwe film met Ralph Fiennes als gestoorde chef, worden bezoekers getrakteerd op een wel zeer exclusief etentje op een afgelegen eiland. Al snel blijkt dat de zieke geest van het personeel de bovenhand neemt en draait een gezellige avond om naar een overlevingstocht.

Ik ben zelf niet zo voor horrorfilms, maar de ziekelijke humor die uit deze trailer afstraalt doet mij toch twijfelen om deze film op mijn watchlist te zetten.

The Menu moet in november in de bioscoop te zien zijn.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: