Releasedatum voor Joker 2 is bekendgemaakt

Joker

Wat een fantastische film was ‘Joker’. Ondanks het enorme succes, was het koffiedik kijken of er wel een vervolg zou komen. Toch kregen we goed nieuws, omtrent een tweede film. Niet alleen werd er zekerheid gegeven over een vervolg, maar nu heeft Warner Bros. ook een releasedatum voor de film vrijgegeven.

De berichten over een vervolg kwamen even in het gedrang, zeker nu Warner Bros. Discovery de film van Batgirl in de rug heeft geschoten, en dus deze niet meer vertoond zal worden. Er zijn nog een aantal projecten van Warner Bros. die in nauwe schoentjes komen te zitten, maar Joker mag op zijn twee oren slapen.

Volgens Deadline zal de tweede film van Joker in première gaan op 4 oktober 2024. Todd Philips (Joker) zal terug plaatsnemen in de regiestoel en Joaquin Phoenix speelt opnieuw de rol van Arthur Fleck, die uiteindelijk Joker werd.

De titel van de nieuwe film zal ‘Joker: Folie A Deux’ heten. Dit is zeer bijzonder, want het refereert naar een psychologische afwijking die effect heeft op twee mensen tegelijk. Heel wat fans zijn er dan ook van overtuigd dat we Harley Quinn mogen verwachten.

Als de fans gelijk hebben, zou het wel eens goed mogelijk zijn dat Lady Gaga de rol van Harley Quinn vertolkt. Wat ik zelf al heb gehoord in verscheidene podcasts, zou niemand minder dan William Dafoe zijn intrede kunnen maken in de twee Joker film. Hij zou dan ook de rol van een Joker spelen, dit zijn tot hiertoe enkel geruchten, maar ik ben al enorm blij dat we binnen twee jaar een nieuwe Joker film zien verschijnen.


Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.