fbpx

Details van nieuwe Tomb Raider game gelekt

Enkele dagen geleden kregen we tranen in de ogen, toen we lazen dat Alicia Vikander de rol van Tomb Raider niet meer zal vertolken. We leggen de focus dan maar op de aankomende videogame. Toevallig werden er op dat moment details gelekt van de nieuwe Tomb Raider game.

Toen bekend raakte dat er een nieuwe Tomb Raider game in ontwikkeling was, kregen we bitter weinig nieuws omtrent deze aankondiging. Nu lijkt het er toch op dat er één en ander is gelekt over het script van de game. De lekkage is ontstaan tijdens de Sacred Symbols podcast.

Het zou vooral gaan om het casten van acteurs voor de game. Voor Lara Croft zou er vooral gezocht worden naar een “authentiek Britse” actrice met een leeftijd van minstens dertig jaar oud. De stijl van Emily Blunt of Rosamund Pike zouden de voorkeur krijgen.

De game heeft ook een voorlopige interne naam gekregen, namelijk Jawbreaker. Lara Croft zou ook geen last meer hebben van oude familie-perikelen, en staat nu aan de top als het om Tomb Raiders gaat. Er komt natuurlijk een nieuw gevaar aan, en deze keer ziet het ernaar uit dat Lara hulp kan gebruiken. Zo zullen er meerdere personages bij de game worden betrokken.

Een releasedatum is voorlopig nog onbekend, maar wanneer de nieuwe Tomb Raider game zou uitkomen, is deze wel ontwikkeld met de Unreal Engine 5.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

Eén opmerking over 'Details van nieuwe Tomb Raider game gelekt'

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: