Life is Strange: True Colors krijgt een prequel

Life is Strange True Colors Wavelengths

Wat mij betreft, kan er nooit genoeg Life is Strange zijn. Gelukkig lijkt Square Enix nog lang niet klaar met de franchise, want het kondigde net een prequel aan op Life is Strange: True Colors. Jammer genoeg niet in de vorm van een game deze keer, maar een boek.

Dat lees je goed, er komt een Life is Strange-boek over het leven van Steph Gingrich voor de feiten in Life is Strange: True Colors. Technisch gezien gaat het dan over een pre-prequel, aangezien de best te pruimen DLC Wavelengths Steph’s verhaal vertelt vlak voordat ze Alex Chen leerde kennen. Dit boek, met de ondertitel Steph’s Story, gaat een beetje verder terug in de tijd.

Het verhaal zal zich focusen op de periode waarin Steph met haar vriendin Izzie tourde in een band. Die bewuste tour zou Steph uiteindelijk in Haven Springs doen belanden, waar ze het lokale radiostation overneemt en een platenwinkel openhoudt.

Het boek zou in maart volgend jaar klaar moeten zijn. Schrijfster Rosiee Thor (Tarnished Are the Stars, The Meaning of Pride) neemt het verhaal voor haar rekening. Het werk zal uitgegeven worden door Titan Books.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.