Verbluffende GTA VI Unreal Engine 5 showcase concept trailer

GTA San Andreas

Toen ik in mijn jonge jaren begon te gamen had ik nooit durven denken, of verwacht, dat games er al die jaren later zo realistisch zouden uitzien. Ik kom nog uit de tijd dat een voetbalspel gekleurde rechthoekjes waren die achter een wit vierkantje liepen. Maar met de hedendaagse engines worden de graphics alleen maar zotter…

Neem nu deze Unreal Engine 5 showcase concept trailer van GTA VI. Stel je voor wat dat gaat geven als ze die nog verder kunnen perfectioneren. De sky is the limit zeggen ze dan…

De makers die zeggen het volgende over hun video:

“In deze video, hebben we geprobeerd om een brede showcase te brengen van de omgevingen in Unreal Engine 5 die we in het spel kunnen zien. Volgens de berichten zal het spel zich in eerste instantie afspelen in Vice City, en andere maps zoals Liberty City, San Fierro, Las Ventures zullen er in de toekomst aan worden toegevoegd.

We gebruiken de krachtigste functies van Unreal Engine, zoals ray tracing, lumen, Nanite, Screen Space Reflections en Metahuman, zodat de graphics zo dicht mogelijk bij een next-gen sandbox game komen.”

Met daarbij natuurlijk een Rockstar Disclaimer: “Rockstar Disclaimer: This is not a Game, it’s just a Concept (Fan-Made) trailer to show the power of Unreal Engine 5 and we have no plans to release this

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)