The Ascent viert eerste verjaardag met hint naar nieuwe content

Het minste wat je kan zeggen van The Asscent (gratis op Game Pass trouwens) is dat het een verdomd knappe, isometrische, boeiende en intrigerende, maar best pittige RPG, slash, shooter is. Lijkt dat je iets, dan moet je de game zeker eens proberen. Maar er is meer.

The Ascent viert zijn eerste verjaardag, reden genoeg voor ontwikkelaar Neon Giant om een boodschap de wereld in te sturen. Een boodschap die zelfs verwijst naar de (mogelijke) komst van DLC.

The Ascent verscheen oorspronkelijk op pc en Xbox, maar kreeg later ook een PlayStation-versie.

Check onze review.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)