Star Wars: Andor toont zich in eerste, vette trailer

Star Wars Andor

Tijdens de voorbije Star Wars Celebration kregen we naast de eerste bewegende beelden in een korte teaser ook de releasedatum van 21 september te zien van Andor.

Nu heeft Disney de eerste, volledige trailer op de wereld losgelaten van de Disney+-serie waarin we de origin story van rebel Cassian Andor te zien krijgen.

Wat mij meteen vrolijk stemt na het zien van de trailer is dat de sfeer van Star Wars: Rogue One ook hier aanwezig is. Bovendien zien we oude bekenden terug zoals Stellan Skarsgård en Forest Whitaker!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.