fbpx

Eerste trailer voor Star Wars Andor, ook releasedatum bekend gemaakt

Star Wars Andor

Yes! Tijdens Star Wars Celebration werden vanavond de eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe Star Wars-serie Andor.

De Teaser Trailer geeft ons alvast een eerste sfeerbeeld van hoe de serie er zal uitzien. We volgen de rebel Cassian Andor, opnieuw gespeeld door Diego Luna, die op zoek is hoe hij een verschil kan maken in de wereld waarin hij leeft.

Maar het beste nieuws zit aan het einde van de Teaser Trailer, want daar valt te lezen vanaf wanneer we de serie op Disney+ kunnen bekijken. Dat is woensdag 31 augustus geworden, net op tijd voor de start van het nieuwe jaar.

En er is nog méér goed nieuws, want op die dag worden we getrakteerd op de eerste twee afleveringen van Andor. Dat wordt dubbel genieten! Maar eerst reikhalzend uitkijken naar de release van Obi-Wan Kenobi…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: