Seizoen 3 van The Mandalorian verschijnt in februari 2023 op Disney+

The Mandalorian

Onze favoriete Mandalorian hervat zijn avonturen op de verschillende planeten zoals Sorgan en Tatooine in februari volgend jaar. Opnieuw samen met zijn kleine groen vriend Grogu.

In het Anaheim Convention Center in Californië, waar vanaf gisteren tot zondag de Star Wars Celebration plaatsvindt, werd seizoen 3 aangekondigd van The Mandalorian. We moeten nog wel even geduld uitoefenen, want seizoen drie zal pas in februari 2023 te zien zijn.

Maar vanaf vandaag kunnen de Star Wars-fans zich al voor hun tv nestelen want de eerste 2 afleveringen van Obi-Wan Kenobi zijn vanaf nu te bekijken op de populaire streamingdienst van Disney. Gisteren werd trouwens ook de eerste trailer van Star Wars Andor vrijgegeven en werd ook bekend dat de reeks vanaf 31 augustus op Disney+ te zien zal zijn.

Wij zijn in ieder geval benieuwd wat ze nog op ons bord gaan schotelen vandaag, zaterdag en zondag.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”