Epic Games Store doet de volledige BioShock Collection cadeau

Bioshock

Geweldig nieuws om het verlengde weekend mee aan te vatten. Net zoals vorige week geeft de Epic Games Store ook deze week een topgame volledig gratis weg. Of moeten we zeggen topgames? Want deze week kan je namelijk de volledige BioShock Collection gratis downloaden.

Elke donderdag om 17:00 uur kijk ik met veel spanning uit naar welke game(s) de Epic Games Store gratis weggeeft. En net zoals vorige week kunnen we alleen maar tevreden zijn. Vanaf nu tot en met volgende week donderdag 2 juni (tot 16:59 uur) kan je BioShock: The Collection (ter waarde van 60 euro) gratis downloaden. Dit omvat:

  • BioShock Remastered
  • BioShock 2 Remastered
  • BioShock Infinite: Complete Edition

Ook volgende week verwacht ik opnieuw een gratis topgame te kunnen claimen want net zoals BioShock: The Collection gaat het om een ‘Mystery Game’.

Momenteel loopt er binnen de Epic Games Store ook een Mega Sale waarbij je heel wat topgames aan een fikse korting kan aankopen. Deze sale loopt nog tot 16 juni.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.