De Days of Play-sale is nu live in de PlayStation Store

PlayStation Store

Koopjesjagers of gamers die hun collectie willen aanvullen, die zitten goed. Sony’s Days of Play-sale is nu live en dat wil zeggen dat er het een en het ander te rapen valt tegen een voordelige prijs.

Je kan niet alleen besparen op games en DLC, maar ook op hardware en accessoires, het PlayStation VR Mega Pack en merchandise.

Vanaf 25 mei tot en met 8 juni heb je de tijd om eens te gaan neuzen in de PSN Store en je slag te slaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)