Launch trailer Sniper Elite 5 schiet er niet naast

Liefhebbers van de betere headshots kunnen vanaf vandaag aan de slag met Sniper Elite 5. Om die launch extra trefzekerheid bij te zetten, serveren de makers ons een launch trailer.

Sniper Elite 5 neemt ons mee naar de gebeurtenissen rond D-Day in het Frankrijk van 1944, waar Karl Fairburne wordt ingezet bij een geheime operatie van de US Rangers om de Atlantikwall-bunkers langs de kust van Bretagne te verzwakken.

Samenwerkend met het Franse verzet ontdekt hij een nazi-complot dat het tij van de oorlog in het voordeel van de nazi’s kan keren: Operation Kraken. Aan Karl de taak om te achterhalen wat de As-troepen precies van plan zijn en bijtijds een einde te maken aan Operation Kraken en het brein erachter, Abelard Möller.

De game is ook beschikbaar via Xbox Game Pass trouwens.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)