fbpx

Ontwikkeling van Marvel-MMO stopgezet

Marvel Avengers

Je wist het misschien niet, maar er was weldegelijk een MMO in ontwikkeling die zich zou afspelen in het Marvel-universum. Maar die ontwikkeling werd nu stop gezet. De game werd vorig jaar aangekondigd en werd ontwikkeld door Daybreak Games. Deze studio stond vroeger bekend als Sony Online Entertainment en splitste zich in 2015 af van de Japanse gigant.

Daybreak Games zijn verre van amateurs, want ze hebben onder andere gewerkt aan EverQuest, EverQuest II, The Matrix Online, PlanetSide, Star Wars Galaxies, Clone Wars Adventures, Free Realms, Vanguard: Saga of Heroes, DC Universe Online, PlanetSide 2, H1Z1: Just Survive, and H1Z1: King of the Kill, Dungeons and Dragons Online énLord of the Rings Online. Straffe CV.

Uitgever Enad Global 7 zegt dat het deze beslissing moest nemen omdat de risico’s op falen blijkbaar te groot zijn. Dit gecombineerd met de enorme investeringen die nog gepland stonden, zette hen aan om dit besluit te nemen. Ze geven wel aan dat het geplande budget wordt ingezet om te investeren in grote update voor DC Universe Online en Lord of The Rings Online.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d