fbpx

Rolschaats vanaf nu gratis in Roller Champions

Roller Champions Ubisoft

Jim was danig onder de indruk van Roller Champions toen hij de game eerder deze week in avant-première mocht uitproberen. Vanaf nu kan jij ook aan de slag met Ubisofts nieuwste free-to-play game.

In deze nieuwe free-to-play PvP-sportgame strijden we tegen andere gamers in teams van drie. Door rondjes in de arena te maken en dan de bal door de hoepel te gooien, verdien je punten. Het team dat als eerste vijf punten haalt, gaat met de overwinning naar huis. Samenwerken, ontwijken en efficiënt tackelen om balbezit te behouden zijn cruciaal om het tempo van de game onder controle te houden.

Het Kickoff-seizoen is nu live en loopt tot 21 juni 2022, en introduceert drie arena’s en twee speciale tijdgelimiteerde gamemodi. Naast de vele items die je kan vrijspelen, zijn er elk seizoen exclusieve cosmetische beloningen te verkrijgen met de Roller Pass, een beloningssysteem dat is opgedeeld in een gratis en een premium circuit.

Roller Champions is nu beschikbaar met crossplay voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game is backwards compatible en daardoor ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Ubisoft zegt verder nog dat Roller Champions op een latere datum ook beschikbaar komt voor Nintendo Switch, Stadia en Amazon Luna.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: