fbpx

Google: Wij gaan Stadia niet sluiten

Google Stadia

Google is zo’n bedrijf dat erom bekend staat heel wat diensten uit te proberen om ze daarna zonder verpinken te sluiten. Zo staat de teller op dit moment op 267 gesloten diensten. Als je de tijd hebt om even te grasduinen in dit slagveld, moet je zeker de website KilledByGoogle.com eens checken!

Dit zwaard van Damocles hangt ook al even te bengelen boven Google Stadia, de dienst waarmee je gekochte games gratis of tegen betaling kan streamen. De populariteit van Google Stadia heeft een dieptepunt bereikt en Google had eerder ook al beslist om te stoppen met het produceren van eigen games.

Heel wat gamers die titels gekocht hebben op Google Stadia zitten dan ook met een ei in de broek en durven geen geld meer uit te geven. Zo ook ene BlueFireDemon op Twitter. Hij ‘durfde’ het echter aan om de vraag der vragen aan de consumentendienst van Google Stadia te stellen.

Zij gaven een vrij direct antwoord: “Stadia gaat niet sluiten. Je mag gerust zijn dat we meer games naar Stadia Pro brengen.”

Een geruststelling voor de Google Stadia Pro-abonnees? Of toch een schijnbeweging van Google om zo zijn investeerders niet af te schrikken? Of ben ik te cynisch? Enkel tijd zal raad brengen…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d