Spannende trailer voor Netflix-film I Came By

Actie, spanning en sensatie dat is toch wat iedereen, toch in mijn geval, verwacht van een goede serie en/of film. Volgens mij zit dat wel goed met deze I Came By die in augustus op Netflix te zien zal zijn.

De in Londen gesitueerde neo-noir thriller volgt een rebelse jonge graffitikunstenaar die het gemunt heeft op de huizen van de rijke elite, maar een schokkend geheim ontdekt dat hem op een reis brengt die hemzelf en zijn naasten in gevaar brengt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)