Ontdek een nieuw Kings Canyon in Apex Legends: Hunted – Gameplay-trailer

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag een gloednieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor Apex Legends: Hunted, de volgende grote update voor de hero shooter.

De update introduceert de nieuwste Legend Vantage, het vernieuwde Kings Canyon, een verhoging van het maximumlevel, een nieuwe Battle Pass en nog veel meer.

Hieronder een overzicht van alle nieuwe content die we kunnen verwachten:

  • Nieuwe Legend: Vantage – Zij is door schade en schande wijs geworden. Vandaag de dag staat Vantage klaar om tijdens de Apex Games haar beste beentje voor te zetten. Als ultieme survival-specialist is ze onvoorstelbaar goed met elk wapen dat een vizier heeft en kan ze een dreiging op duizenden meters afstand zien aankomen.
  • Vernieuwd Kings Canyon – Gebruik overlevingsinstinct in het vernieuwde Kings Canyon. Relic, voorheen bekend als Skull Town, is uit de as herrezen. Tevens heeft terravorming populaire hinderlaag-locaties gewijzigd, verbreed of zelfs volledig afgesloten, terwijl The Cage is vervangen door een eenvoudig platform waar iedereen aan ten prooi kan vallen.
  • Nieuwe Battle Pass – Word de ultieme survival-specialist met de nieuwe Hunted Battle Pass. Spelers kunnen hiermee nieuwe music packs, laadschermen, emotes, banner frames en weapon charms verdienen.
  • Verhoogd maximumlevel – Streef naar duizelingwekkende hoogtes met de nieuwe verhoging van het maximumlevel. Tijdens de klim kunnen spelers meerdere Legend Tokens en Apex Packs verzamelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)