Portimao komt morgen naar EA Sports F1 22 als gratis circuitupdate

F1 22 Formule 1 Formula 1

Codemasters en Electronic Arts hebben vandaag onthuld dat het Autodromo Internacional do Algarve, beter bekend als Portimao, op 2 augustus toegevoegd wordt aan EA Sportd F1 22 als gratis circuitupdate voor alle spelers. 

Spelers krijgen ook op 12 september de mogelijkheid om op het Shanghai International Circuit in China te racen. Spelers kunnen het historische circuit herbeleven via de nieuwe F1 22-trailer. In deze trailer rijden spelers mee met de tweevoudig winnaar van de Formula 1 Grande Prémio De Portugal, namelijk Lewis Hamilton in zijn auto van dit jaar, namelijk de W13-auto.

Portimao keerde terug naar de Formula 1-racekalender voor de seizoenen van 2020 en 2021 als onderdeel van de herziene F1-racekalenders. Lewis Hamilton en Mercedes domineerde beide jaren en pakte de overwinning. Zijn teamgenoot Valtteri Bottas pakte de respectievelijke tweede en derde plek. Het circuit van 4,684 kilometer is beroemd om zijn scherpe afdaling voorafgaand aan het lange rechte stuk naar de finishlijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)