Battlefield 2042-update 1.2 introduceert een heleboel nieuwigheden

Battlefield 2042 Hazard Zone

Voor wie er nog zou aan durven twijfelen: Battlefield 2042 is nog steeds alive and kicking. Bij EA en Dice blijven ze er alles aan doen om de game te finetunen. Getuige daarvan deze nieuwe update 1.2

Het team van DICE heeft vandaag Update 1.2 uitgebracht voor Battlefield 2042 Season One, met balanswijzigingen en quality-of-life fixes om wapens en voertuigen eerlijker te maken, een bijgewerkte vormgeving voor sommige Specialists en een gloednieuwe pagina inclusief spelersprofielen en statistieken, met daarop een overzicht van je prestaties en voortgang sinds de release. 

Deze update is een vervolg op het verwerken van waardevolle community-feedback in Battlefield 2042.

De volgende update in ons schema is de release van Season Two, dat eind augustus wordt uitgebracht, waarover binnenkort meer. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)