Dr Disrespect en Midnight Society tonen eerste beelden van Deadrop

DrDisrespect, je weet wel die wereldberoemde (en soms controversiële) Twitcher en YouTuber, en zijn studio Midnight Society (met onder andere Call of Duty lead Robert Bowling) hebben vandaag de eerste beelden onthuld van eerste project, de shooter Deadrop.

De game neemt ons mee naar een alternatieve toekomst, zo’n veertig jaar na Klimaatoorlogen. Steden hebben enorme “Raffinaderij-staten” gebouwd om een grondstof, ruimtestof, uit de atmosfeer te raffineren.

Deze structuren worden aangevallen door rivaliserende facties die bestaan uit ‘Skins’ en ‘Syns’. Deze twee strijden ook tegen een derde factie die bekend staat als de ‘Cleaners’, die de ‘Refiner States’ exploiteren.

Deadrop wordt een competitieve PVP-shooter die zal draaien op de Unreal Engine 5.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)