Valve steekt een tandje bij voor leveringen van Steam Deck

Steam Deck

Als je in het verleden een reservatie plaatste voor de Steam Deck, wist je op voorhand dat je serieus wat geduld zou moeten uitoefenen vooraleer je de draagbare pc-console uiteindelijk in je handen zou hebben.

De reden hiervoor was dat er grote tekorten waren op de verschillende componenten van de Steam Deck. Daarom waren er heel wat bestellingen te noteren die pas begin volgend jaar zouden geleverd worden.

Valve heeft die tekorten blijkbaar weten weg te werken, want de geplande levermomenten van de gereserveerde Steam Decks worden serieus naar voor geschoven. Dat meldt het bedrijf in een uitgebreide blogpost.

Zo worden sommige reservaties die gepland stonden voor het vierde kwartaal van 2022 (October – December) al in Q3 en dus voor september zullen worden geleverd. Bovendien worden alle reservaties die initieel in 2023 zouden worden geleverd nog dit jaar worden uitgeleverd.

Was je al langer aan het twijfelen om een Steam Deck in huis te halen? Dan is het misschien nu wel het moment om je reservering te plaatsen. Met een beetje geluk heb je hem dan nog voor Kerst in je handen!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.