Spider-Man schiet zijn webben af in Marvel’s Midnight Suns gameplay-trailer

Firaxis Marvel’s Midnight Suns begint meer en meer vorm te krijgen, omtrent de superhelden waarmee je tactisch aan de slag zal kunnen gaan. Na Captain America en Iron Man is het de beurt aan de web slingerende Spider-Man.

Als we de gameplay van Spider-Man in Marvel’s Midnight Suns bekijken, wordt het duidelijk dat deze game enorm gaat genieten van zijn tactische troeven. Captain America zal vooral gebruikt worden als tank, en Iron Man gebruikt de redraw functie volledig in zijn voordeel om zijn kaarten sterker te maken.

Spider-Man heeft als voordeel dat hij enorm snelle aanvallen kan toepassen op zijn vijanden. Hoe worden deze snelle acties omgezet in een kaartspel? Spidey zal beschikken over enkele gratis kaarten. Voor deze kaarten te gebruiken moet hij geen actie punten spenderen. Het nadeel aan zijn snelheid is dat hij minder krachtige aanvallen kan uitvoeren.

Niet getreurd, want Spider-Man heeft nog een voordeel tegenover de andere superhelden. Door het gebruik van voorwerpen in zijn omgeving, zal hij toch sterkere aanvallen kunnen gebruiken. Hier stopt het echter niet, want door deze acties krijgt Spider-Man twee extra moves ter beschikking.

Spider-Man beschikt ook over een passieve kwaliteit, net als bij Iron Man is het belangrijk dat hij tussen de gevechten door goeie connecties krijgt met zijn teamgenoten. Hierdoor heeft hij 15% kans dat hij zijn Heroism cost terug verdient. Als hij deze kwaliteit voorziet van een upgrade, zal zijn eerste aanval met een voorwerp uit zijn omgeving niks van Heroism kosten.

Mijn Spider-Sense slaat tot hiertoe nog niet tilt bij het bekijken van de gameplay-trailers van Marvel’s Midnight Suns. Vanaf 7 oktober is deze game speelbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. De versie voor Nintendo Switch zou op de planning staan voor 2023.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.