Ubisoft ontkent plannen om stekker uit Roller Champions te trekken

Roller Champions Ubisoft

Gisteren postte we nog het hardnekkige gerucht dat Ubisoft binnenkort de stekker uit de free-to-play game Roller Champions zou trekken. Fans van de game kunnen vandaag opgelucht ademhalen want Ubisoft heeft dit gerucht ontkracht.

Wanneer ik de naam van Jeff Grubb zie verschijnen in een artikel, stop ik meteen met lezen. Waarom? Meer dan de helft van wat deze zogenaamde insider beweert, blijkt achteraf niet waar te zijn. Die man zoekt me dunkt heel wat aandacht. Zijn bewering dat Ubisoft binnenkort de stekker uit Roller Champions zal trekken, is andermaal uit de duim gezogen.

De officiële Twitterpagina van Roller Champions heeft volgend bericht de wereld in gestuurd:

Misschien moet de heer Grubb in het vervolg zijn bronnen eens dubbelchecken.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.