fbpx

Triple-A game van Funko wordt ontwikkeld door gloednieuwe ontwikkelaar

De nieuwe opgerichte studio 10:10 Games gaat samen met Funko, je weet wel die poppetjes waarvan je er waarschijnlijk veel te veel in je gameroom hebt staan, een game maken. Het project staat nog in zijn kinderschoenen maar de studio die het beste van zichzelf zal geven om er iets van te maken bestaat wel uit ervaren ontwikkelaars.

Het nieuws werd bekend gemaakt op San Diego Comic Con tijdens het Pop! Talk panel. Jon Burton, de man die Traveller’s Tales hielp oprichten in 1989 en meewerkte aan verschillende LEGO games had de eer om het nieuws de wijde wereld in te sturen. Hij loste echter bitter weinig over de game zelf aangezien deze nog in het beginstadium van de ontwikkeling zit.

Wat wel vermeld werd is dat andere third parties ook inspraak zullen hebben bij het maken van de game. Het is momenteel nog volledig in het duister tasten welke ontwikkelaars dat zullen worden.

Hopelijk staan er evenveel mensen te popelen voor deze nieuwe game als dat Funko poppetjes heeft uitgebracht.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: