World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic komt 27 september

Wrath of the Lich King was toen deze verscheen in 2008 toch wel een van mijn favoriete expansions voor World of Warcraft. Daar zat toen namelijk een coole extra klasse bij, de Death Knight. Nu, bijna 14 jaar later, kan je het allemaal nog eens overdoen als je daar zin in hebt.

Vanop de bevroren troon van de Icecrown Citadel, leidt de Lich King Arthas Menethil—ooit een gevreesde paladijnprins gecorrumpeerd door een misleden ijver om zijn volk te redden koste wat het kost— zijn leger van levende doden in een oorlog tegen de inwoners van Azeroth. Het lijkt wel de intro voor een film…

Blizzard Entertainment kondigde vandaag aan dat de troepen van de Horde en de Alliance een nieuwe kans zullen krijgen om een gepast einde te maken aan een van World of Warcraft’s meest iconische schurken vanaf 27 september, wanneerWrath of the Lich King Classic, de autentieke recreatie van WoW’s geprezen tweede uitbreiding gratis uitbrengt voor alle spelers met een actief abonnement.

Met deze uitbreiding komt ook de geduchte Death Knight-heldenklasse mee. Deze is beschikbaar voor alle spelers en begint vanaf level 55.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)