“Ubisoft trekt eind dit jaar de stekker al uit Roller Champions.”

Roller Champions

Hoewel Jim ontzettend enthousiast was over de free-to-play game Roller Champions, lijkt het erop dat ontwikkelaar Ubisoft binnenkort de stekker uit de flitsende rolschaatsgame wil trekken.

Roller Champions werd in 2019 aangekondigd door Ubisoft en zou het geflopte Hyper Scape moeten vervangen. De ontwikkeling verlief echter niet van een leien dakje waardoor de game pas in mei van 2022 verscheen.

De reacties waren vrij lauw waardoor Ubisoft nu blijkbaar zijn conclusies trekt. Volgens journalist en insider Jeff Grubb wordt Roller Champions dan ook offline gehaald na het derde seizoen dat eind dit jaar zou aflopen. Dat claimt de man in de Xbox Era-podcast.

Heb jij je digitale rolschaatsen al aangetrokken in Roller Champions?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.