Ook The Lord of the Rings: The Rings of Power ontbrak niet op San Diego Comic-Con

lord-of-the-rings-rings-of-power

Als ik nog één droom heb, dan is dat ooit eens naar San Diego te kunnen reizen om er Comic-Con te bezoeken. Volgens mij moet dat onze Belgische FACTS-beurs maal duizend zijn.

Uiteraard is Comic-Con legendarisch, zowel in San Diego als in New York, en dus maken heel wat grote huizen van hun aanwezigheid gebruik om hun series, films of andere stuff te promoten. Gelukkig maar!

Zo mocht ook Amazon Primes prestigieuze en vooral peperdure serie The Lord of the Rings: The Rings of Power niet ontbreken.

Gebaseerd op aantekeningen en overleveringen van J.R.R. Tolkien, zal de nieuwe serie draaien om het Second Age-tijdperk van zijn serie – duizenden jaren voordat personages als Frodo en Sam bestonden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)