Juventus keert voor het eerst sinds 2019 terug in FIFA

fifa-23

Arrivederci, Piemonte Calcio. Bienvenuti, Juventus. De Serie A gigant Juventus zal voor het eerst sinds 2019 met volledige licenties terug keren naar FIFA23. De exclusieve samenwerking van Konami, de ontwikkelaar van PES, met de Italiaanse club is ten einde gekomen.

Juventus was een vaste waarde in EA’s voetbalspel, totdat in juli 2019 werd bevestigd dat Konami een overeenkomst had gesloten als exclusieve partnerclub in eFootball PES 2020.

Deze exclusiviteitsovereenkomst was een meerjarige overeenkomst, wat betekende dat Juventus niet voorkwam in FIFA 20, FIFA 21 of FIFA 22. In plaats daarvan verscheen Juventus in het spel als Piemonte Calcio, met een fictieve uitrusting en logo.

Fifa 23 werd vorige week officieel onthuld via een reveal trailer en is vanaf 30 september beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S, Google Stadia en pc. Op de Nintendo Switch verschijnt een ‘Legacy Edition’.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.