Ontwikkelaar van The Last Case of Benedict Fox zeer tevreden met aankomende release op Game Pass

De aankondigingen tijdens de Xbox en Bethesda Games Showcase was er één met ups en downs. Voor mij persoonlijk sprak The Last Case of Benedict Fox me onmiddellijk aan. Dat deze avontuurlijke Metroidvania game dan ook bij release onmiddellijk op Game Pass verschijnt, daar kan ik alleen maar tevreden over zijn. Blijkbaar ben ik niet de enigste die hier een glimlach vanop het gezicht krijgt.

Poolse ontwikkelaar van dienst Plot Twist loopt al geruime tijd fluitend door de gangen van hun studio. In een gesprek met True Achievements zeggen ze dat de deal met Xbox Game Pass enorm veel voor ze betekent.

Het is een enorme stap voor deze kleine studio om op deze manier een groot publiek te bereiken. Als deze deal goed uitpakt kan dit wel eens een enorme boost geven voor de toekomst van deze veelbelovende studio. Dat ze enorm tevreden zijn met deze deal, steken ze niet onder stoelen of banken:

“It’s hard to put into words just how much of a positive influence Game Pass will have on our game […] It opens up a door for a multitude of different players playing Benedict and, fingers crossed, falling in love with it and its genre. It’s a huge deal for a small studio like ours.”

The Last Case of Benedicht Fox staat normaal gepland voor een release begin 2023.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.