Uitgebreide gameplay showcase van Captain America in Marvel’s Midnight Suns

Een tijdje geleden zagen we de eerste trailer opduiken van Captain America in Marvel’s Midnight Suns. De release komt dichterbij van deze tactische superhelden-game, en daarom heeft Firaxis Games besloten om dieper in te gaan op de kwaliteiten van elk personage. Het kan dan ook niet anders dat de allereerste Avenger aan bod komt, namelijk Captain America.

Dat Captain ” Steve Rogers” America niet zonder zijn schild kan is geen geheim meer, maar zonder zijn schild heeft hij toch nog andere straffe kwaliteiten. Als we in termen van classes spreken, kunnen we niet anders concluderen dat “Cap” een tank is.

Door zijn schild kan hij heel wat klappen opvangen, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn teamgenoten. Met de ability taunt kan hij de agressie van de vijand op zich nemen, en op deze manier ervoor zorgen dat zijn collega’s de klappen niet moeten incasseren. Zijn sterkte is natuurlijk ook één van zijn troefkaarten en dat zal de vijand snel te weten komen.

Marvel’s Midnight Suns zal speelbaar zijn vanaf 7 oktober 2022 en dit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. De release voor Nintendo Switch is nog steeds niet vrijgegeven, dus dat is nog even afwachten.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.