WINNAARS | WEDSTRIJD | Batman Ultimate Collectors Editions (4K Blu-Ray)

BEDANKT OM MASSAAL DEEL TE NEMEN!
De winnaars zijn door een onschuldige, digitale hand gekozen en krijgen snel hun exemplaar thuis gestuurd.
Proficiat CM uit Beveren & SW uit Galmaarden!

In 1989 én 1992 deed Tim Burton wat niemand ooit was gelukt: hij bracht Batman op een niet-komische manier tot leven op het grote doek met de iconische vertolking door Michael Keaton. Nog nooit waren superheldenfilms zo ernstig en volwassen. Daarna maken we een sprong, niet alleen van millennium maar ook van regisseur. Christopher Nolan maakte met zijn Dark Knight-trilogie het Batman-verhaal donkerder, toegankelijker, realistischer én meer hedendaags. Christian Bale droeg de mantel in 2005, 2008 en 2012 en is voor veel fans dé definitieve incarnatie van Batman.


Dankzij Warner Home Entertainment mogen we een Ultimate Collectors Edition van Batman uit 1989 én eentje van Batman Begins uit 2005 weggeven onder onze trouwe bezoekers. En we hebben het dus over de Ultimate Collectors Editions in 4K Blu-Ray ter waarde van €49,99.

Elke Ultimate Collectors Edition bevat het volgende:

  • 1 Steelbook met Blu-Ray & 4K Ultra HD Blu-Ray
  • 1 Fotoboek met 16 pagina’s
  • 10 lobby cards
  • 2 art cards
  • 1 Batman-envelop om alles in te bewaren
  • Reproducties van 2 posters (op een 2-zijdige poster)

Wil je kans maken op deze vette prijs? Antwoord dan op de wedstrijdvraag en vul je gegevens in via het formulier onderaan dit bericht in. Zorg dat je ons volgt op onze sociale mediakanalen, want dat geeft je extra winstkansen bij de loting!

De wedstrijd loopt tot en met 10/07/2022 om 23u59.

Veel succes!Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.