fbpx

Fysieke editie Stray verschijnt pas twee maanden na digitale release

Stray

Stray, de PlayStation 5-game waar je de wereld door de ogen van een zwerfkat beleefd, krijgt naast een digitale release ook een fysieke release. Liefhebbers van een schijfje zullen wel wat geduld moeten uitoefenen, want de fysieke editie verschijnt pas op 20 september. Dat is maar liefst twee maanden na de digitale release van 19 juli.

De fysieke editie is er echter eentje om je vingers bij af te likken. Zo omvat de normale editie zes kaarten met artwork van de game. Daarnaast verschijnt er ook een iam8bit Exclusive Edition die een speciale matte sleeve, een poster én fuzzy patch omvat. Beide edities kunnen vanaf vandaag worden besteld, mocht je nog tot september kunnen wachten…

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

%d bloggers liken dit: