Supermassive Games volledig overgenomen door Nordisk Games

Alweer een ontwikkelaar die opgeslorpt wordt door een andere (grotere) studio. De makers van Until Dawn, The Dark Pictures Anthology en het recent verschenen The Quarry is nu volledig in handen van Nordisk Games.

De studio uit Kopenhagen behoort tot de Egmont Media Group en kocht vorig jaar in maart al 30,7 procent aandelen van Supermassive Games.

De volledige overname verliep vlot, de lofzang over de samenwerking tussen de twee ontwikkelaars kan u uitgebreid lezen via onderstaande Tweet. Supermassive Games telt 300 werknemers.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”