Captain America laat zien dat hij klaar is voor de strijd in nieuwe Marvel’s Midnight Suns trailer

Superhelden en tactische gameplay gecombineerd met kaarten is volledig mijnen dada. Helaas heb ik mijn geduld al op de proef moeten stellen, want Marvel’s Midnight Suns heeft nog niet echt een perfect parcours afgelegd. De game werd al een paar keer uitgesteld, ondanks deze tegenslagen zorgt Firaxis Games wel steeds voor nieuwe trailers. Zo krijgt niemand minder dan de allereerste Avenger Captain America zijn kans om zich te tonen in een nieuwe trailer van Marvel’s Midnight Suns.

Captain America is ondenkbaar in alle games, films en comics van Marvel. Zeker na de geweldige eindscene van ‘Avengers: Endgame’, waar ik nu nog steeds kippenvel van krijg als hij de befaamde woorden “Avengers Assemble” roept.

Daarom is het niet meer dan normaal dat Captain “Steve Rogers” America de andere superhelden een schildje toesteekt. Ik ben er trouwens ook zeker van dat hij dit heel de dag kan volhouden.

Mijn vingers zijn in elk geval al enorm gekruist om met Marvel’s Midnight Suns aan de slag te kunnen gaan. De release staat gepland voor 7 oktober 2022 en zal speelbaar zijn voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. Voor Nintendo Switch zou er ook een release voorzien zijn, maar deze datum is voorlopig nog onbekend.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.