The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me verschijnt deze herfst

Na het spelen van The Quarry ben ik helemaal in de ban geraakt van de spellen van Supermassive Games. Momenteel ben ik de games uit The Dark Pictures Anthology aan het spelen. Deze herfst wordt het nieuwste spel uit de reeks uitgebracht genaamd The Devil In Me.

En dat is niet alles. Supermassive Games heeft meteen ook een Story Trailer de wereld ingestuurd.

Vergezel ons deze herfst voor de ‘Grand Opening’. Je zal gegarandeerd een ‘killer’ tijd hebben’.

The Devil In Me is het vierde spel uit de reeks en de finale van seizoen een.

In deze game krijgt een groep documentairemakers een mysterieus telefoontje waarbij ze uitgenodigd worden om een moderne replica van seriemoordenaar H.H. Holmes’ ‘Murder Castle’ te bezoeken. Deze kans is te mooi om te laten liggen en zou hun doorbraak kunnen betekenen. Het ‘Murder Castle’ is de perfecte setting voor hun nieuwe aflevering maar niets is zoals het lijkt. De crew ontdekt dat ze in de gaten worden gehouden en dat ze gemanipuleerd worden en plots staat ineens veel meer op het spel dan alleen hun kijkcijfers.

The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me zal deze herfst verschijnen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Pre-orders zijn open via deze link.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.