Ubisoft kondigt The Division Resurgence aan

Ik hou wel van The Division games. Zowel de setting als de verhaallijn konden mij bekoren en ook de gameplay was best in orde. Binnenkort krijgen we een nieuwe titel in de reeks, maar niet meteen op het platform waarop je dat zou verwachten.

Ubisoft heeft namelijk The Division Resurgence aangekondigd, een mobiele free-to-play game voor zowel Android als iOS.

Het concept blijft grotendeels hetzelfde als bij de grote broers. Ook deze keer reizen we naar New York waar we in de huid kruipen van een Strategic Homeland Division-agent die orde moet stellen op zaken nadat na een dodelijk virus Amerika in het verderf heeft gestort.

Je kan de game solo spelen en in coöp, en dit alles in een PvE-omgeving. Zin om te testen? Dat kan door je in te scrhrijven via deze pagina.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)