GRID Legends krijgt Photo Mode

GRID Legends

Raceliefhebbers hebben er sinds vorige week een nieuwe, uitstekende game bij: F1 22. Maar wie liever met ‘normale’ auto’s virtueel rond rijdt, heeft met GRID Legends nog steeds een uitstekende game.

Vandaag is voor deze game van EA en Codemasters een nieuwe update uitgebracht.Deze update fixt niet alleen enkele bugs, maar voegt ook de langverwachte Photo Mode toe.

Met deze nieuwe mode schiet je de meest fantastische in-game screenshots dankzij de vele aanpassingsmogelijkheden. De Photo Mode is beschikbaar in de meeste gamemodi van GRID Legends zoals Race Creator.

Voor wie zich artistiek voelt de komende dagen, heb ik tot slot nog extra goed nieuws. Want EA introduceert de GRID Legends Photo Mode Challenge! Deze nieuwe challenge wordt om de twee dagen vernieuwd en vraagt gamers om foto’s van auto’s, liveries en iconische locaties te schieten en te delen met de hashtag #GRIDLegendsVP. De beste foto’s worden gedeeld op de GRID Legends-website en worden misschien aan de game toegevoegd.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.